Skip to main content
Sælg klinik
Forbedre resultatet. Forøg din salgsværdi. "Høst" to gange

Optimering af klinikken

Få hjælp til at forbedre dit driftsresultat.

Udtalelse

Per er en venlig og kompetent mand, som er meget engageret i sit arbejde. Han er dygtig og målrettet. Jeg hyrede Per til at driftsoptimerer min klinik og som rådgiver hvilket har skabt gode resultater. Jeg føler mig helt tryg ved at arbejde sammen med ham. Jeg kan kun give mine bedste anbefaling.

Charlotte Lykke Gregersen
Tandlægerne Brabrandhus


Klinikanalyser

Freitag's sætter fokus på uforløst potentiale, som kan bidrage positivt til klinikkens bundlinje.

Driftanalysen

Freitag’s kommer omkring alle væsentlige indtægts- og udgiftsområder fx ydelsessammensætning, driftsudgifter, sygesikringskontrolstatistik, patienter, personalemix. Særligt fokus på optimeringsmuligheder, der påvirker klinikkens økonomiske resultat.

Du får altid en operationel og handlingsorienteret rapport, der er tjent hjem på 1-6 måneder.

Et optimalt redskab til at træffe beslutninger og implementere nogle brugbare og udbytterige ændringer for dig og din klinik. Vi laver en del analyser i løbet af et år.

Indtjeningsanalysen

Freitag's implementerer special tilpassede rapporter i fx DentalSuite. Rapporterne kan give dig indsigt i den enkelte behandlers omsætning og indtjening til klinikken, når der ligger en patient i stolen.

Brug indsigt til at gøre en forskel for din forretning, i morgen. Træf beslutninger på resultatet af den enkeltes indsatser og resultater.

Sælge klinik + 2 år?

Ønsker du at sælge din klinik i de kommende år, så er der en række områder, som du med fordel bør planlægge i god tid.

Kan du implementere nogle ændringer, der positivt påvirker din klinik's resultat fremover, så bør det ekstra økonomiske resultat forøge din salgsværdi med 4-5 gange.

Du kan med andre ord "høste" to gange - hvert år og når klinikken skal sælges.

Brug for hjælp?

Ring +45 30 93 47 51
Eller send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine kontaktoplysninger

For mere information